Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.be

dagboek

23 november 2011 - 3d echo in het ziekenhuis

Omdat ik het zo geweldig vond in Lommel, wou ik graag een 3d echo in het ziekenhuis laten doen. Hier kreeg ik dan een dvd mee! Dus samen met mijn ouders ging ik hierheen, en het was weer super om te zien. Hij was enorm gegroeid en telde zijn vingers.

Reageer  

7 november 2011 - 3d echo

In Lommel was er een modeshow waar je een 3d echo kon laten maken voor maar 15 euro. Hier had ik mij voor ingeschreven. Het duurde wel maar 10 minuten maar het was super om te zien. Eindelijk zagen we ons mannetje in 3d en kon je al een beetje zien op wie hij leek . Hij heeft mijn neus en lippen en het voorhoofd van Kevin.. Ik ben toch zo verliefd op ons mannetje!

Reageer  

26 oktober 2011 - Weinig gevoel :(

Op 26 oktober voelde ik me niet zo goed. Ik had onze kleine al 3 dagen heel weinig gevoeld en was er niet gerust op. Na een telefoontje met de vroedvrouw hadden we toch besloten om even langs te komen. Ik ging dus binnen via spoedgevallen en kwam terecht in de verloskamers. Hier wouden ze me aan de monitor leggen, dus alles werd aangesloten op mijn buik maar ik hoorde niks Ik schrok enorm maar toen kwamen ze er achter dat ik nog maar 24 weken was en dit dus niet ging. Toen hebben ze geluisterd met de doptone en toen hoorde ik ons ventje toch ! Er werd ook een echo gemaakt voor mij gerust te stellen. En daar was hij ons mannetje !! Heerlijk om te zien. Hij woog 700 gram en was zeer actief. Maar omdat mijn placenta mee naar voren was gedraaid, zat de baby hier dus achter dus ik voelde hem alleen maar als hij enorm hard stampte ! Hij lag wel in stuit maar dit kon nog altijd veranderen ! Uiteindelijk was ik weer gerustgesteld!

Reageer  

3 oktober 2011 - Eindelijk, mijn 12 weken echo.

Eindelijk was het dan zover: Mijn 12 weken echo. Ik moest om 10 uur bij de gynaecoloog zijn. Met een bang hartje ging ik hierheen. Ze begon aan mijn echo en vroeg nog eens hoeveel weken dat ik dacht dat ik was: Ik zei 12 weken volgens het bloeduitslag. De gynaecoloog zei: ik denk dat je wel iets verder bent Na wat opmeten en berekenen zei ze je bent 21 weken zwanger !!! Mijn schoonmoeder kon toen nog net vragen, dan weet u ook al wat het wordt. En ja hoor een JONGEN! Kevin had een smile van het ene oor tot het andere oor ! Ze had alles nagekeken en ja hoor alles perfect in orde ! Hij woog 376 gram en was 19.2 cm !!!Daarna mocht ik aan de balie, mijn zwangerschapsmap gaan halen en al mijn afspraken regelen.

Reageer  

3 oktober 2011 - Eindelijk, mijn 12 weken echo.

Eindelijk was het dan zover: Mijn 12 weken echo. Ik moest om 10 uur bij de gynaecoloog zijn. Met een bang hartje ging ik hierheen. Ze begon aan mijn echo en vroeg nog eens hoeveel weken dat ik dacht dat ik was: Ik zei 12 weken volgens het bloeduitslag. De gynaecoloog zei: ik denk dat je wel iets verder bent Na wat opmeten en berekenen zei ze je bent 21 weken zwanger !!! Mijn schoonmoeder kon toen nog net vragen, dan weet u ook al wat het wordt. En ja hoor een JONGEN! Kevin had een smile van het ene oor tot het andere oor ! Ze had alles nagekeken en ja hoor alles perfect in orde ! Hij woog 376 gram en was 19.2 cm !!!

Reageer  

2 oktober 2011 - De 25 weken raadpleging.

De 25 weken raadpleging: Dit was wel bij een andere gynaecoloog omdat mijne zat volgeboekt. Ik kwam binnen en hij vroeg of ik vragen had. Ik vroeg of het normaal was dat ik aan de zijkant en aan de bovenkant van mijn buik soms pijn had. Dit was volkomen normaal. Hij vroeg of ik op de weegschaal ging staan Dit was prima volgens hem. Mijn bloeddruk ook perfect : 13/7. Kinds bewegelijkheid en harttonen ook prima.

Reageer  

1 2 volgende